miércoles, 17 de diciembre de 2008

Rugby català.


Publicado en e-noticies.




Un tribunal de primera instància de París ha tombat els arguments de la Federació Catalana de Rugby (FCR) que demanava el seu reconeixement internacional. La sentència, els arguments jurídics de la qual es coneixeran aquest divendres, dóna la raó a la Federació Internacional (FIRA) i també a la Federació Espanyola (FER). El tribunal francès havia considerat adequada la participació voluntària de la FER, tot i que incialment el plet era entre la FCR i la FIRA.

Els jutges consideren que l'actual FCR no és la mateixa que la de l'any 1934, que va ser membre fundadora de la FIRA, un dels arguments esgrimits per la Federació Espanyola per a aturar el reconeixement internacional de la Federació Catalana, segons ha pogut saber e-notícies. A més, el tribunal condemna a la FCR a pagar 3.000 euros de costes a la FIRA i a la federació estatal. Tant la Federació Espanyola com la FIRA havien demanat 35.000 euros d'indemnització per danys morals, actuació delictiva i costes, però els jutges només han estimat aquest darrer argument. La Federació Catalana estudia ara recórrer aquesta sentència, encara que el seu president, Xavier-Albert Canal, té previst deixar la presidència de l'ens federatiu properament.


En la ciudad donde vivo, L´Hospitalet de Llobregat, hay mucha afición al Rugby. Muchos chicos y chicas que quieren practicar su deporte favorito. La Federació catalana debe pagar 3.000 euros... Ese dinero tiene que salir directamnete del bolsillo de los directivos que en lugar de fomentar la práctica de un deporte usan su cargo para hacer política.

No hay comentarios: